Om Flavy

Flavy AB är ett företag som tillverkar och levererar färsk och fryst färdigmat och bageriprodukter till främst kaféer, butiker och restauranger. Produktutbudet har framtagits av bagare och kockar med många års erfarenhet inom bageri- och restaurangbranschen. Menyn har anpassats så att endast de bästa produkterna når våra slutkonsumenter. Slutresultatet är enastående med smakfulla upplevelser av de bästa råvarorna. Vår ambition är att erbjuda våra kunder en upplevelse av smaker med god service och snabb leverans inom hela Sverige.

Flavy AB innehar IP certifikat (2064-18-01772).pdf och är EU-Ekologiskt certifierade genom
ControlCert (SE-EKO-06).pdf

Produktutveckling
Utveckling av våra produkter sker kontinuerligt och med stor omsorg. En särskild avdelning utvecklar och testar nya artiklar så att vi alltid ska kunna erbjuda våra kunder produkter med höga smaker och hög kvalité. Vi har goda kontakter med våra sammarbetspartners och är ständigt på jakt efter nya artiklar och anpassar oss efter kundunika förfrågningar och marknadens utbud.

Leverans
Flavy AB säljer och levererar direkt till våra kunder. Vi tar emot din beställning via telefon eller e-post, tillverkar eller paketerar dina produkter och levererar till er verksamhet. På detta sätt kan vi alltid leverera färska produkter till våra kunder. Leverans sker främst med våra egna kylbilar och vår egen personal för att kunna garantera en säker leverans.

 

Välkommen till FLAVY AB
- för en ny matupplevelse!