Efter många utmaningar - Nu har vi landat i nya lokalen

Det är inte superenkelt att flytta en produktions enhet på 1200m2 till en ny utan att skaffa sig “dagliga utmaningar”. Sedan början av juli så huserar vi i en helt ny och egen anpassad anläggning som skäddarsydd för vår produktion och lager. Det var en tuff och mycket kostsam utmaning men den börjar ändå landa och ta form. Nu är fokus på att öka vår servicenivå och kundrelationer så vi tillsammans kan växa och fortsätta utveckla kafémat och bakverk i alla dess former.

shutterstock_631520744.jpg

INFO: Nya ordertider för Göteborg med omnejd från 15 Juni

ENBART FÖR GÖTEBORG MED OMNEJD!

I samband med flytt och ny produktionsanläggning lägger vi om ordertiden för att kunna optimera våra transporter på bästa sätt.

OBSERVERA NY TID FÖR ORDER STOPP ÄR KL.12.00 FRÅN 15 JUNI

Tisdag order stopp 12.00 för leverans Torsdag
Onsdag order stopp 12.00 för leverans Fredag
Fredag order stopp kl.12.00 för leverans Måndag

 

Frågor kan tas direkt med order, via mail eller er säljare

INFO: Uppdatering av sortiment i samband med GastroNord och flyttplaner

Vi kommer i samband med GastroNord 24-27 April att ersätta en del artiklar i sortimentet med massvis av härliga nyheter.  Vi planera dessutom in en flytt till nya större lokaler i norrort med planerad inflytt runt maj/juni.

Med vår nya katalog och utbud  vill vi fokusera på att kunna erbjuda våra kunder ett väl utvalt sortiment med nya unika produkter som är noga utvalda. Vi erbjuder smakprover på stora delar av  sortimentet under mässdagarna.

Frågor gällande utgående artiklar kan ni ta med order.

shutterstock_709102726.jpg